Aflevering 64

Aflevering 64 is een mix van werkdagen, zwarte gaten, cupcakepakketten, cicaden, dystopische Russische steden, Britney Spears, beurtbalkjes en vliegtuigen.

Aflevering 63

Soms moet je de straat op. Soms voor een politiek doel, soms omdat je huis in de fik staat en soms ook gewoon omdat je te veel binnen hebt gezeten.

Aflevering 62

Dennis zat twee weken gekleurde papieren te sorteren in Brussel. Daar heeft hij het over in deze aflevering. Maar er is ook literatuur. En muziek. En tips. Eigenlijk alles wat je van ons gewend bent.

Huishoudelijke mededeling

Dennis zit in Brussel te tikken aan een roman. Hij vergat daarom een beetje mensen achter de broek aan te zitten voor bijdragen voor aflevering 62. Maar we hebben stiekem toch iets.

Aflevering 61

Voor het eerst in twee jaar kruipt Dennis weer achter de microfoon om in zijn eentje ondercast te presenteren. Dat gaat misschien wat onhandig, maar gelukkig zijn er ook allerlei fantastische bijdragen om hem te onderbreken. En ook: googly eyes!

Aflevering 60

Vier jaar ondercast! Dat betekent een ijzerscherp interview met Radna Fabias, een gloeiendhete boekentip van Edith, nieuw werk van Jonathan Griffioen en als kers op de taart audio van Buddy Wakefield <3

Aflevering 59

Marlies ging op wintersport zonder sport, Lisa ging naar Rusland en Dennis oefende thuis zijn laagjes-game. Verder roepen we heel vaak 'Dieleman', maar is er gelukkig ook nog literatuur. 

Aflevering 58

Gifjes gaan heel goed samen met poëzie, of wat is het eigenlijk dat Obe Alkema maakt? Verder o.a.: huilend naar het laatste deel van het Rocky Alex SLAA feuilleton luisteren.

Aflevering 57

Dingen die doorgaan, dingen die stoppen, dingen die er opnieuw zijn: aflevering 57 is een soort natuurdocumentaire. Met Martijn Brugman, Simone Atangana Bekono, Shira Keller en Nikki Dekker.

In Memoriam: Menno Wigman

In deze extra aflevering van ondercast gedenken we Menno Wigman, die afgelopen donderdag overleed. Met Daniël Vis, Ellen Deckwitz, Frank Tazelaar, Daan Doesborgh en Joost Oomen. En met een voordracht van Menno uit de archieven. 

Aflevering 55

Fanmail, schrijven wat je wil, het begin van een prachtig feuilleton en verdomd lekkere muziek: wij zijn helemaal klaar voor 2018. 

Aflevering 52

Lisa stuurde Alma Mathijsen de kast in, Jibbe Willems valt per ongeluk in herhaling, Christiaan Lomans kruipt door een mensvormdig gat en broeder Dieleman probeert wereldvrede te stichten.