Aflevering 59

Aflevering 59

We moeten nog steeds een beetje huilen dat het Rocky Alex feuilleton voorbij is, maar we stoten wel lekker door met korte verhalen. Want hallo, korte verhalen zijn de shit en daar moet meer aandacht voor komen. Dus hobbelde Dennis met zijn opname-care-package naar de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs en is er het bizar briljante korte verhaal 'Marktplaats' van Marron Das. Voor poëzieliefhebbers hebben we Martje Wijers, die als een koning uithaalde op het NK Poetryslam in januari, er is post van Marlies en ja, broeder Dieleman is ook van de partij.

Tot slot, als je van ons houdt en meer supergladde en lekkere audio wenst te horen: gooi geld op ons. Dat kan hier, nouja, virtueel dan. We weten niet of dat een teleurstellend effect heeft, maar goed, je kan het in ieder geval proberen. 

Aflevering 60

Aflevering 60

Aflevering 58

Aflevering 58