Aflevering 58

Aflevering 58

Obe Alkema had de wens uitgedrukt te worden in een GIF. Wie zijn wij om hem dat te ontzeggen? Gerda Blees blaast tot ons grote verdriet het Rocky Alex feuilleton uit en Joubert Pignon dendert keihard tussen alle rubrieken door met verhalen die je wel en niet zo snel van hem zou verwachten. En holy mack, alsof dat nog niet genoeg is: daar bovenop is er een super lekkere, heerlijke boekentip van Edith Vroon en een bijbehorende soundtrack van Milena Haverkamp. En heel misschien hebben we nog ergens (stiekem) Willy Vlautin verstopt, maar dat kunnen we bevestigen nocht ontkennen. 

Update: je kan nog steeds maandelijks doneren, als je dat wil. Wij maken daar weer heel erg mooie items, rubrieken en audio van. Of Dennis koopt weer een of andere gadget waar Lisa niks van snapt.

Aflevering 59

Aflevering 59

Aflevering 57

Aflevering 57