Aflevering 62

Aflevering 62

Dennis zat twee weken gekleurde papieren te sorteren in Brussel. Daar heeft hij het over in deze aflevering. Gelukkig zijn er ook live-opnames van Arnoud Rigter en Marjolein Takman en muziek va Staatseinde ft. Wout Waanders en broeder Dieleman. Uiteraard is er ook een boekentip van Edith. En om te vieren dat ze de C. Bunddingh'-prijs heeft gewonnen, hebben we nog een deleted scene uit ons interview met Radna Fabias voor je. 

Check de Crazy Earthlings Collab Tape #1 op bandcamp. En ga naar Milena kijken in Pinokkio. Als je in Brussel bent, ga dan zeker langs Passa Porta

En als je ons heel erg lief vindt: stem op ondercast voor de Dutch Podcast Awards!

IMG_20180601_223256_101.jpg
Aflevering 63

Aflevering 63

Huishoudelijke mededeling

Huishoudelijke mededeling