Aflevering 66: onderkerst #5 (the last ondercast)

Aflevering 66: onderkerst #5 (the last ondercast)

Dit is ‘m dan, de laatste ondercast: onderkerst #5, live opgenomen in Theater VIER in Nijmegen. Het was een belachelijk mooi afscheidsfeest met even belachelijk mooie bijdragen van alleen maar mooie mensen. Je gaat luisteren naar Laurens van de Linde, Marlies Rijneveld, Hanneke Hendrix, Rob Waumans, Jozien Wijkhuijs, Kim van Kaam, Nikki Dekker, Niels ‘t Hooft, broeder Dieleman, Helena Hoogenkamp, Philip Huff, Lisa Weeda, Willem Claassen, Edith Vroon, Milena Haverkamp en Elske van Lonkuyzen!

Na afloop draaide DJ HizzL in de foyer. De liedjes vind je terug in deze afspeellijst.

De podcast stopt er dan misschien mee, maar ondercast blijft bestaan. In 2019 komen we terug met nieuwe producties en releases. Om met Ira Glass te spreken: “Stay with us.” En fijne feestdagen!

Klik jezelf door de foto’s heen hieronder.

Aflevering 65

Aflevering 65