Aflevering 65

Aflevering 65

It’s been a long time, we shouldn’t have left you…

Maar goed, het was gewoon druk. Om het goed te maken krijg je een ouderwets lange aflevering. Met eigenlijk alleen maar exclusieve bijdragen van Marlies Rijneveld, Martin Rombouts, Selma Hengeveld, Juliet Gagnon, Harm Hendrik ten Napel, Joost Oomen, Kruidkoek, Christiaan Lomans, Yentl van Stokkum, Edith Vroon en Milena Haverkamp. Voor een allerlaatste keer uit de ondercast-studio in het Willemskwartier. Hierna is er namelijk nog maar één aflevering: onderkerst 5. En die nemen we live op in Theater VIER in Nijmegen, op 16 december. Kaartjes zijn beperkt verkrijgbaar via het theater. Als je dit mist, ga je er later spijt van krijgen.

Aflevering 66: onderkerst #5 (the last ondercast)

Aflevering 66: onderkerst #5 (the last ondercast)

Extra: Lopen met Lebowski

Extra: Lopen met Lebowski