Aflevering 54: Onderkerst 4

Aflevering 54: Onderkerst 4

Wat is kerst zonder een ondercast special? Precies, een grote, lange leegte. Daarom, voor de vierde keer op rij: onderkerst! Na uren in treinen zitten, door de sneeuw ploegen in Amsterdam en huilen van de kou, kwam een horde schrijvers, boekentipgevers en ondercastfans samen in het TorpedoTheater om deze aflevering op te nemen. We hebben brieven (onder anderen aan de moeder van Pingu), een kerstquiz zoals geen andere en een boekentip die je moet redden van de ellendige dagen vol varkenshaas en garnalencocktails. Bam, onderkerst 4 voor je kerstavond baby! 

Met Marlies Rijneveld, Nikki Dekker, Jozien Wijkhuijs, Niels ‘t Hooft, Edith VroonMilena HaverkampKim van Kaam, Willem Sjoerd van Vliet en Joost Oomen.

Vind je ons de shit, houd je van deze literaire podcast, zou je het tof vinden als we nog iets meer kunnen doen met ondercast? Dan kan je vanaf nu maandelijks doneren, als je dat wil. We gaan er toffe dingen mee doen, die jullie dan weer horen! 

Extra: Korte Golf

Extra: Korte Golf

Aflevering 53

Aflevering 53