Aflevering 30

Aflevering 30

In aflevering 30 buitensporig veel aandacht voor hemellichamen, met onder andere audio die naar de maan is geweest en een boekverkoper die daar nooit naartoe wil. En, o ja, broeder Dieleman ging in een bootje liggen, een liedje zingen.

Met bijdragen van Xandry van den Besselaar, Coen Cornelis, Tweetsculpture, Maarten InghelsAnne Hazeleger,Jibbe Willems, Anne LichthartEdith Vroon, Milena HaverkampNiels ‘t Hooft en broeder Dieleman.

Uitgeluisterd? Luister naar Xandry's documentaire De regen die naar boven valt, bekijk de clip van Maarten Inghels, koop alvast een kaartje voor een van de shows van Orde van de Dag of Waumans & VIctoria.

Je kunt de aflevering ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher, Overcast of TuneIn. Of een andere podcast-app.

Extra: Dit is nep

Extra: Dit is nep

Aflevering 29

Aflevering 29