Bonus: PrinsentuinPodcast

Bonus: PrinsentuinPodcast

Met trots, liefde, veel plezier en een beetje confetti presenteren we onze jongste productie: de PrinsentuinPodcast! Hoera! Deze podcast brengt het leukste poëziefestival van Nederland, Dichters in de Prinsentuin, zomaar bij je thuis. Of op de fiets. Of langs de gracht. De presentatie is in handen van good old Lisa Weeda en de onnavolgbare Joost Oomen.

In deze eerste aflevering hoor je Maartje Smits, Wout Waanders, Eva Gerlach, Monika Rinck, Tsead Bruinja, Wietse van Engeland, Laurens Hoevenaren, Rik Sprenkels en Maarten Embrechts.

Ook deze aflevering kun je natuurlijk downloaden, luisteren op SoundCloud of vinden in je favoriete podcastapp zoals iTunes of Stitcher. En goed nieuws: alle zes de afleveringen staan nu online. Veel plezier!

Aflevering 50

Aflevering 50

Aflevering 49

Aflevering 49