Aflevering 48 - The FINAL zomercast

Aflevering 48 - The FINAL zomercast

Nee! Nee! Ruik je het al: de lucht van je nietmachine en de printer en je bureaustoel? Doe nog heel even of het niet zo is, of de zomer niet voorbij is. Luister met ons naar de laatste zomercast met de laatste zomerse boekentip van Edith, nog een keer een heerlijk Radio Laika reclameblok, een heel mooi stuk audio van Laurens van de Linde en laten we tot slot even een halve ijssalon voor Milena Haverkamp kopen: zij maakte de soundtrack voor de boekentip van deze zomer <3.

Met in deze aflevering: Edith Vroon, Milena Haverkamp en Laurens van de Linde.

Je kunt de aflevering ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher, Overcast of TuneIn. Of een andere podcast-app.

Aflevering 49

Aflevering 49

Aflevering 47 - zomercast #10

Aflevering 47 - zomercast #10