Aflevering 32: Onderkerst 3

Aflevering 32: Onderkerst 3

Cava en kerststol! Kerst is niks zonder je jaarlijkse onderkerst-aflevering. We zijn deze aflevering vijf hosts sterk: Jozien Wijkhuijs, Hanneke Hendrix en Kim van Kaam schuiven aan, maken het gezellig en kerstig aan de opnametafel, Lisa wordt keihard op haar goede voornemens voor 2017 gewezen en Dennis viert kerst met een hypothetisch engelen-thema.

Met bijdragen van Marc van der Holst, Babette Strauss, Jibbe Willems, Roy Santiago en Willem Sjoerd van Vliet van Radio Siberië, de band Lekkere Els, Frank KeizerElske van Lonkhuyzen met Willy Lopulalan uit het VerhalenhuisNicky Hessel, Niels 't Hooft, Maud Vanhauwaert, Elly Scheele, Sonja Schulte, Jozien Wijkhuijs, Alma Mathijsen, Coen Cornelis, Anne van de Wetering, Maarten Inghels, Edith Vroon, Milena Haverkamp en Willie Darktrousers.

Je kunt deze aflevering ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher, Overcast of TuneIn. Of een andere podcast-app.

Special: Over radio & podcasts (live)

Special: Over radio & podcasts (live)

Aflevering 31

Aflevering 31