Nieuwe release: Sommige bomen...

Nieuwe release: Sommige bomen...

Naast een maandelijkse podcast is ondercast ook een (klein en bescheiden) label. Vandaag verschijnt onze tweede release: Sommige bomen houden hun blad langer vast dan andere. Het luisterboek is verkrijgbaar als digitaal album of als gelimiteerd zine met downloadcode – beide via bandcamp. In het zine vind je geselecteerde teksten en een strip van Jelko Arts.

Schrijver Willem Claassen woonde drie weken in een verzorgingshuis in Eindhoven. Tijdens zijn verblijf zocht singer-songwriter Down in Norway (Juliet Van de Voort) hem op. Net als Willem schoof ze aan tijdens het middagmaal in de eetzaal, deed ze mee aan de ontspanningsactiviteiten en sprak ze met de bewoners. Uit de ervaringen van dit tweetal zijn verhalen en liedjes ontstaan die samen een korte voorstelling vormen en nu dus dit luisterboek.

Sommige bomen houden hun blad langer vast dan andere gaat over het leven van ouderen, gezien door de ogen van jonge mensen. Met compassie en humor wordt de dagelijkse gang van zaken in het verzorgingshuis (van kienen tot handboogschieten) in verband gebracht met grote thema’s als liefde, vriendschap en de dood.

Bonus: De Verhalenhuis-podcast (pilot)

Bonus: De Verhalenhuis-podcast (pilot)

Aflevering 24

Aflevering 24