Special: De zelfstandige boekhandel

Special: De zelfstandige boekhandel

De zelfstandige boekhandel is aan een opmars bezig – van het DWDD-boekenpanel tot de Boekhandelsprijs; de boekhandel staat weer volop in de aandacht. Maar wie zijn die mensen? En waarom lijken ze ineens zo alomtegenwoordig? In samenwerking met Literair Productiehuis Wintertuin presenteert ondercast een audiodocumentaire over de zelfstandige boekhandel.

Met de boekhandels Linnaeus, Hijman Ongerijmd, Over het Water en Dekker v/d Vegt en de auteurs Jaap Robben en Henk van Straten. Muziek van Alle Namen. Kom vooral ook langs bij Nieuwe Types, een festival in het teken van de toekomst van de literatuur.

Je kunt de special ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher of TuneIn.

De volgende reguliere aflevering verschijnt op 28 juni.

Aflevering 15

Aflevering 15

Aflevering 14

Aflevering 14