Aflevering 57

Dingen die doorgaan, dingen die stoppen, dingen die er opnieuw zijn: aflevering 57 is een soort natuurdocumentaire. Met Martijn Brugman, Simone Atangana Bekono, Shira Keller en Nikki Dekker.

In Memoriam: Menno Wigman

In deze extra aflevering van ondercast gedenken we Menno Wigman, die afgelopen donderdag overleed. Met Daniël Vis, Ellen Deckwitz, Frank Tazelaar, Daan Doesborgh en Joost Oomen. En met een voordracht van Menno uit de archieven. 

Aflevering 55

Fanmail, schrijven wat je wil, het begin van een prachtig feuilleton en verdomd lekkere muziek: wij zijn helemaal klaar voor 2018. 

Aflevering 52

Lisa stuurde Alma Mathijsen de kast in, Jibbe Willems valt per ongeluk in herhaling, Christiaan Lomans kruipt door een mensvormdig gat en broeder Dieleman probeert wereldvrede te stichten.

Aflevering 51

In deze aflevering interviewt Dennis schrijver Roelof ten Napel, de dichter die alleen proza schrijft en de roman Het leven zelf eruit knalde, ze hebben het onder meer over Watskeburt?!, sjembek, alles.

Aflevering 49

Ja, ok. We beloofden jullie soort van een ja, hele nieuwe aflevering (dat deden we via instagram), maar die laat nog even op zich wachten. Maar, met veel liefde hebben wij wel van alles aan te kondigen.