Ondercast maakt audioproducties, zowel in opdracht als op eigen initiatief.

Onze podcasts

 

Dit is

Een podcast over wat dan ook. Een plek voor documentaires, hoorspelen en collages waarin radiomaker Dennis Gaens zijn nieuwsgierigheid volgt, op onregelmatige basis.

De Groene Podcast

De Groene Podcast is een samenwerking tussen De Groene Meisjes en ondercast: een podcast over groen leven in de breedste zin van het woord. In het eerste seizoen buigen we ons over voedselverspilling. Hoe groot is dat probleem, hoe komt het en vooral: wat kunnen we eraan doen

ondercast (de podcast)

Dit is de podcast waarmee het allemaal begon. Van 2014 tot en met 2018 maakte Dennis Gaens ondercast, de luisterboekvariant van een literaire tijdschrift. Met interviews, reportages, voordrachten, boekentips, hoorspelen en heel veel meer.


Audioproducties in opdracht

Podcasts

Ondercast maakt diverse podcasts voor externe partijen. We verzorgen het hele pakket: opnames, edits, tunes en publicatie.

Sound design

Ondercast verzorgt sound design voor audioproducties. Hiervoor gebruiken we onze eigen en externe geluidsbibliotheken, maar maken we ook geluiden en muziek op maat, in samenwerking met verschillende componisten en muzikanten uit ons netwerk.

Audiotours

Ondercast maakt audiotours voor zowel specifieke locaties als voor het dagelijks leven. Die laatste zijn audiotours die je gewoon thuis kunt doen: bij je boekenkast of op je brakke zondag, bijvoorbeeld.